11391482_10153957282224488_2247940134450202622_n

Jeffrey Jouvenaar

Sinds 1984 ben ik werkzaam geweest in de financiële dienstverlening, waarvan de afgelopen 20 jaar als zelfstandig intermediair in de particuliere en zakelijke markt van hypotheken en verzekeringen en vastgoed. In die periode stonden mens en relatie al centraal en raakte ik gepassioneerd om te bemiddelen bij conflicten en scheidingen. In 2007 volgde ik de Masterclass Mediation en deed verschillende vervolgopleidingen.

Ik ben gescheiden en vader van twee kinderen waar ik als co-ouder voor zorg. In die rol ben ik dan ook ervarings-deskundig en heb ik mogen ervaren wat de kracht van mediation is maar ook hoe weerbarstig de praktijk soms kan zijn. In plaats van te zoeken naar juridische oplossingen werken praktische oplossingen vaak beter, is mij gebleken. Vooral zaken met een mate van complexiteit zijn mijn uitdaging, denk aan schuldrest bij verkoop of woningmarktvraagstukken. Ik werk dan ook samen met een netwerk van makelaars, advocaten en financieel specialisten. Ik maak gebruik van nieuw ontwikkelde methodes die helpen bij het geven van inzicht en het daarop maken van keuzes. Ik zoek naar oplossingen die duurzaam zijn anders dan advocaten die uitgaan van winnen of verliezen. Samen kiezen is winnen, niet altijd je recht krijgen maar consensus.Ik geloof oprecht dat wanneer je samen in staat bent afspraken te maken over de gevolgen van de scheiding dat je elkaar echt een nieuw leven gunt!

“Empathisch, holistisch en resultaatgericht.” | “Positief, praktisch en toekomstgericht”

Naast mijn werk als mediator werk ik ook als ondernemerscoach. Hierbij ondersteun ik de ondernemer in zijn ondernemerschap en begeleid teams. Hoe haal je het beste uit jezelf en uit je mensen.